Політика конфіденційності

Цей документ визначає Політику  конфіденційності в забезпеченні безпеки персональних даних, їх збору, обробки і діє по відношенню до всіх персональних даних, які обробляються Власником Сайту в процесі своєї діяльності. Будь ласка, ознайомтеся з викладеними далі умовами Політики конфіденційності (далі - Умови)

Власник Сайту поважає Ваше право на недоторканність приватного життя і конфіденційність Ваших персональних даних, отриманих в результаті користування цим Сайтом, і вживає всіх заходів, необхідних для збереження їх конфіденційності і безпеки, в тому числі використовуючи загальноприйняті стандарти технологічної та операційної захисту від можливої ​​втрати, неналежного використання , зміни або знищення.

З огляду на особливості і загрози в інформаційному просторі, Власник Сайту все ж не може гарантувати абсолютного захисту ваших даних, але зробить все можливе, щоб Ваші персональні дані були максимально захищені.

Власник Сайту забезпечує конфіденційність і безпеку персональних даних при їх обробці в відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», інших законодавчих актів України та умов, викладених далі.

Якщо Ви не погоджуєтеся із викладеними умовами Політики конфіденційності, Ви зобов’язуєтеся припинити користування цим Сайтом.

При оформленні заявки на Сайті, а також заповнення різних електронних форм, розміщених на Сайті, суб'єкт персональних даних гарантує, що вони є достовірними і належать саме йому.
Якщо Ви продовжуєтеся користуватися цим Сайтом та здійснюєте реєстрацію на Сайті чи створюєте заявку або заповнюєте різні електронні форми, розміщені на Сайті ви:

  • безумовно, повністю та без будь-яких змін приймаєте ці Умови;
  • повідомлені, що на цьому Сайті може відбуватися збір Ваших персональних даних та їх обробка за допомогою технічних можливостей Власника Сайту;
  • надаєте згоду на збір та обробку усіх наданих Вами персональних даних з метою, вказаною у цих Умовах;
  • надаєте згоду на передачу персональних даних третім особам з метою надання послуг, які Ви замовили на Сайті;
  • надаєте Вашу згоду на збір та зберігання ваших персональних даних без обмеження терміну дії, до тих пір поки Ви не звернетеся з вимогою або побажанням щодо припинення обробки своїх персональних даних та/ або їх знищення, або до моменту припинення відносин за ініціативи Власника Сайту чи інших підстав відповідно до вимог законодавства.

Передача ваших даних третім особам

Використовуючи цей Сайт та створюючи заявку, а також заповнюючи різні електронні форми, розміщені на Сайті, ви погоджуєтеся з тим, що Ваші дані можуть передаватися третім особам лише з метою належного надання обраних Вами послуг.
Власник Сайту може передавати ваші дані:

  • дилерам з продажу транспортних засобів і діловим партнерам (фінансовим та банківським установам)  для подальшого виконання послуг, які Ви замовили на Сайті. Дилери та наші ділові партнери можуть зв’язатися з Вами з метою отримання додаткової інформації щодо вас та надання додаткових консультацій. Будь ласка, зверніть увагу на те, що ми не здійснюємо нагляд за їх Політикою конфіденційності;
  • веб-Сайтам, які містять посилання на наш Сайт. Якщо Ви потрапили на наш Сайт з іншого Сайту, ми надамо певну інформацію про Вас тим Сайтам, які забезпечили посилання на нас. Ми не обмежуємо використання вашої конфіденційної інформації такими веб-Сайтами та рекомендуємо Вам самостійно ознайомитися із Політикою захисту персональних даних тих Сайтів, з яких Ви перейшли на наш Сайт;
  • посадовим особам, працівникам, представникам та агентам Власника Сайту.

Автоматизований збір даних

Звертаємо Вашу увагу на те, що з метою поліпшення якості надання послуг деяка інформація не особистого характеру може бути зібрана автоматично під час використання вами Сайту.

Якщо Ви використовуєте соціальні мережі для авторизації на Сайті, ми можемо отримувати Ваші дані та уподобання з таких соціальних мереж відповідно до правил надання інформації цими провайдерами послуг та налаштованих Вами умов Політики конфіденційності. За допомогою сервісів Google, ми можемо збирати інформацію для аналізу Вашої поведінки на Сайті та переваг у виборі Послуг. Збір та обробка ваших даних за допомогою таких сервісів відбувається з дотримання цих Умов та умов конфіденційності Google.

Користувач інформується про те, що Сайт використовує кукі (Cookies). Вони являють собою невеликі файли, які відправляються на пристрій користувача (комп'ютер, ноутбук, планшет, смартфон і ін.), щоб полегшити навігацію по Сайту і вести статистику. Користувач може відключити кукі (Cookies), вибравши цей пункт в налаштуваннях свого браузера.

Внесення змін

Власник Сайту зберігає за собою право періодично вносити зміни та доповнення до цих умов та положень залежно від необхідності та публікуватиме зміни на цьому Сайті. Власник Сайту не має зобов’язань повідомляти Вас про внесення змін до цієї Політики, окрім як публікувати їх на цьому Сайті. Зміни починають діяти з дати публікації. Ви зобов’язуєтесь самостійно та регулярно перевіряти оновлення цієї Політики конфіденційності.

Ви усвідомлюєте та погоджуєтеся, що Ваше явне прийняття цієї Політики конфіденційності.  та/або використання цього Сайту після дати публікації змін означитиме Вашу повну та безумовну згоду зі зміненою Політикою конфіденційності.  Якщо Ви не приймаєте змінені умови Політикою конфіденційності, Ви зобов’язуєтеся припинити користування цим Сайтом.

Якщо у Вас виникли запитання, будь ласка, скористайтеся формою зворотного зв’язку.

Отримуйте вигідні пропозиції, важливі новини та поради: